Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Geef de klokken in Seminarie Leo XIII terug een stem!

Ken je het Leo XIII Seminarie in de Vesaliusstraat?  Dat seminarie met het kleurrijke dak met de 2 wapenschilden -het embleem van paus Leo XIII en de Belgische leeuw- bestaat 125 jaar in 2018. Voor deze verjaardag worden de voorslagklokjes gerenoveerd. Nog tot 6 november 2017 kan jij helpen door via het KU Leuven Erfgoedfonds een vrije bijdrage te doen of een of een mi - la - si - do# - re -noot te sponsoren van de melodie Caelestis Aulae Nuntius die wordt gespeeld op de vijf voorslagklokken.

Hoe kan je helpen?
Doe een vrije bijdrage voor de klokken of sponsor voor een noot.

• LA: € 90: met je gift schenk je 1 van de 9 LA’s op de klok Gaspar
• SI: € 180: met je gift schenk je 1 van de 8 SI’s op de klok Armand
• DO#: € 270: met je gift schenk je 1 van de 6 DO#’s op de klok Simon
• RE: € 360: met je gift schenk je 1 van de 2 RE’s op de klok Fernandine
• MI: € 450: met je gift schenk je 1 van de 2 lage MI’s op de klok Désiré

Ga naar de projectwebsite voor meer informatie en voor een online donatie of doe een gift op IBAN rekeningnummer BE45 7340 1941 7789; BIC code KREDBEBB met vermelding +++ 400/0015/22636 +++.
Voor een gift vanaf €40 per jaar ontvang je een fiscaal attest.

Deze campagne is één van de projecten van het KU Leuven Erfgoedfonds. Dit fonds wil de KU Leuven in de kijker stellen als duurzame erfgoedbeheerder, de band van alumni met hun Alma Mater versterken en fondsenwervingscampagnes opzetten voor een deel van de restauratie van het erfgoed. Het KU Leuven Erfgoedfonds is opgericht op initiatief van de Dienst Alumni, Alumni Lovanienses vzw en het Leuvens Universiteitsfonds.

Info
Partners
KU Leuven Erfgoedfonds, Dienst Alumni, Alumni Lovanienses vzw, en Leuvens Universiteitsfonds
Website
www.erfgoedfonds.be
Terug naar boven