SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 163
									AND imr.partno2 = 23
Bedankt, vrijwilligers! | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Bedankt, vrijwilligers!

2 maart 2021

Week van de Vrijwilliger is het ideale moment om alle vrijwilligers en hun fantastische werk onder de aandacht te brengen. En in de erfgoedsector zijn dat er heel veel.

Ook binnen de Erfgoedcel werken we met vrijwilligers. Luc, Jacques, Patrick, Michel en Luc zijn onze vaste vrijwilligers die zich inzetten voor erfgoedzorg en zich bezighouden met o.a. het registereren, fotograferen, invoeren in Erfgoedplus, schoonmaken van stukken, … Kortom, onmisbare schakels om het erfgoed in Leuven in kaart te brengen én toe te werken naar een goede bewaring voor de toekomst. Dankuwel!

Ook projectmatig werken we samen met deskundigen, zoals voor de toekomstige expo 140 jaar wielrennen in Leuven naar aanleiding van het WK Wielrennen. Dank aan Dries, Nan, Hugo en Bart. En ook de vele Leuvenaars die al meewerkten aan Straathistories deden dat vrijwillig, maar met heel veel inzet en goesting. Net als de leden van de deelraad erfgoed en van de talrijke Leuvense (erfgoed)verenigingen. Een grote DANK U voor al jullie inzet en tijd! Samen maken we van Leuven een springlevende erfgoedstad.

Leuvenaars aan het woord
In het najaar van 2020 startte de Erfgoedcel met een nieuwe reeks interviews. Daarin laten we maandelijks een Leuvenaar aan het woord die actief aan de slag gaat met het erfgoed in Leuven. Je kan de getuigenissen hier lezen.

Terug naar boven