SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 95
									AND imr.partno2 = 23
Boek Vredesbeiaard | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Boek Vredesbeiaard

17 juni 2019

Het is zover. Het mooie verhaal achter de Leuvense Vredesbeiaard is er nu ook in boekvorm. Zondag 16 juni werd ‘De Vredesbeiaard van de Abdij van Park. Zoektocht naar verloren klank’ feestelijk voorgesteld in Abdij van Park. Het is vanaf nu te koop in de boekhandels of online via Uitgeverij Averbode.

Auteur Luc Rombouts beschrijft hierin de boeiende geschiedenis van de abdijbeiaard en de bijzondere samenwerking tussen de steden Leuven en Neuss. De foto’s van Andreas Dill tonen in detail het wordingsproces van het instrument van tekentafel tot torenkamer. De veertig klokken worden in het boek afgebeeld, begeleid door een persoonlijke boodschap van hun schenkers.


Het boek telt 192 pagina’s en bevat ca. 150 foto’s. De tekst is in het Nederlands, met samenvattingen in het Duits, Engels en Frans. De handelsprijs bedraagt € 29,50. Je vindt het in de boekhandels, aan het onthaal van PARCUM of kan het bestellen via www.averbodeinspireert.be of bestellingen@uitgeverijaverbode.be.

1/1
Prijs
29,50
Te koop
boekhandel, PARCUM of averbodeinspireert.be
Jaar
2019
Volume
192 p.
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven