SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 187
									AND imr.partno2 = 23
Bronnengids dans en theater | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Bronnengids dans en theater

20 december 2021

CEMPER (Centrum voor Muziek- en Podiumerfgoed) en Kunstenpunt stellen de Bronnengids Podium voor: een online wegwijzer naar bronnen van dans en theater. De Bronnengids is een handig instrument voor iedereen die onderzoek wil doen naar het verleden van de podiumkunsten in Vlaanderen. Het instrument werd ontwikkeld in overleg en in samenwerking met diverse instellingen en onderzoekers. Regelmatig wordt de bronnengids aangevuld. Je kan zelf ook bijdragen. 

Inhoud
De kern van Bronnengids Podium wordt gevormd door een overzicht van de bewaarplekken die podiumkunstenerfgoed bewaren. Bij elke bewaarplek krijg je extra toelichting. Naast fysieke bewaarplekken bevat de Bronnengids ook een overzicht van digitale platformen met relevant materiaal. Tot slot vind je er ook stappenplannen, uitleg bij specifieke termen, voorbeelden van hoe andere onderzoekers hun zoektocht aanpakten en nog veel meer.

Praktische info
Raadpleeg de Bronnengids op https://bronnengids.be.

1/2
Terug naar boven