SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 239
									AND imr.partno2 = 23
Campagne immaterieel erfgoed | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Campagne immaterieel erfgoed

21 april 2023

In 2023 vieren we immaterieel erfgoed. Daarom zet Werkplaats Immaterieel Erfgoed in samenwerking met de erfgoedcellen een campagne op poten. Daarin betrekken we graag iedereen die met immaterieel erfgoed bezig is.

De campagne 'zo goed voelt erfgoed' wil erfgoed en de inzet van de erfgoedgemeenschappen erachter zichtbaar maken en breder bekend maken. Daarom bundelen we de krachten en daarbij kunnen we nog hulp gebruiken!

Dus, ben je bezig met immaterieel erfgoed en wil je dat graag aan iedereen tonen? Hang dan een poster voor je raam, zo bereiken we samen een groot publiek. En, het leuke nieuws: je kan die poster personaliseren met een foto van jouw erfgoedpraktijk en gratis bestellen.

Praktisch
Bestel nu je gepersonaliseerde poster via de website van Werkplaats Immaterieel Erfgoed en hang vanaf 3 juni 2023 je eigen A3-poster op het raam van je thuis, van je atelier, je buurthuis… Kijk hier voor meer praktische infomatie.

1/3
Naam
Campagne: Zo goed voelt erfgoed
Datum
Lancering: 3 juni 2023
Prijs
Gratis
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven