Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Elsewhere#5 in De Hoorn

De Hoorn is een oude parel van industrieel erfgoed en werd gerenoveerd tot een nieuwe broedplaats voor creativiteit in Leuven. Dit was de perfecte locatie voor de vijfde Elsewhere die de muziek van Will Samson en Eyemèr tot de verbeelding liet spreken op 4 oktober 2016.


Muziek
De Britse muzikant Will Samson maakte furore met zijn donzige, sferische elektronische klanktapijten. Voor zijn nieuwste, vierde album Ground Luminosity verweeft hij een minimaal gitaarspel met een flinterdun laagje strijkers en elektronica.
De Gentse singer-songwriter Sarah Devreese stelt Eyemèr voor. Meer dan haar stem en een akoestische gitaar heeft deze dame niet nodig, sober maar met een duizelingwekkende diepgang. Talent gekoppeld aan melodie dat je van je sokken zal blazen.

Rondleiding in het gebouw
Het gebouw uit 1923 werd met veel zorg en oog voor detail ontworpen en drie jaar later brouwde men er de allereerste Stella Artois. Sinds 2013 combineert de voormalige brouwerij moeiteloos haar jarenlange geschiedenis met de frisheid van jonge, creatieve geesten. Vandaag vind je in De Hoorn kantoren voor de creatieve economie, unieke feestzalen en seminarieruimtes ( o.a in de historische- en machinezaal) en het Grand Café. Voorafgaand aan de concerten, geeft Elsewhere# je ook de mogelijkheid om je nog even onder begeleiding van een gids te verdiepen in de bijzondere locatie. Voor een gratis rondleiding, dien je je enkel vooraf aan te melden via erfgoedcel@leuven.be.

Exclusief diner - combiticket
In het Grand Café kon je voor de rondleiding, om 18u30 nog genieten van een maaltijd (salade/hamburger/pasta + 1 stella), via aankoop van een combiticket Elsewhere#5 voor 25 euro via www.30cc.be of www.stuk.be.

Ticketprijzen
VVK: € 8 (met STUKkaart/Cultuurkaart KU Leuven) / € 10
KASSA: €12
COMBI: concert + diner: €25 (in verkoop tot en met woensdag 28 september 2016)
tickets zijn te koop via www.30cc.be en www.stuk.be

Praktisch:
De Hoorn, Sluisstraat 79, Leuven
di 4 okt 2016

18:30 diner incl. 1 Stella Artois (enkel mogelijk via aankoop combiticket, te koop tot 28/9)
19u45 rondleiding:(inschrijven via erfgoedcel@leuven.be)
20:30 concert Eyemèr
21:30 concert Will Samson 

tickets: www.30cc.be en www.stuk.be

Elsewhere#5 is een organisatie van STUK, 30CC, Erfgoedcel Stad Leuven, KU Leuven Dienst Cultuur in samenwerking met De Hoorn.

Info
Naam
Elsewhere#5
Datum
4 oktober 2016
Locatie
De Hoorn, Sluisstraat 79
Reservatie
tickets: www.30cc.be en www.stuk.be; reservatie rondleiding via erfgoedcel@leuven.be
Partners
30CC, STUK, Dienst Cultuur KU Leuven, Erfgoedcel Leuven, De Hoorn
Website
http://www.30cc.be/nl/programma/item/elsewhere-5-de-hoorn-will-samson--eyemer
Type
concert, rondleiding, diner
1/4
concert
Naam
Elsewhere#5
Datum
4 oktober 2016
Locatie
De Hoorn, Sluisstraat 79
Reservatie
tickets: www.30cc.be en www.stuk.be; reservatie rondleiding via erfgoedcel@leuven.be
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven