SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 179
									AND imr.partno2 = 23
Erfgoeddag 2022 maakt school | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Erfgoeddag 2022 maakt school

9 september 2021

Erfgoeddag 2022 wordt een heel bijzondere editie. Zeker voor iedereen die samen met ons mee de band tussen erfgoed en onderwijs wil versterken. Met de roepnaam 'Erfgoeddag maakt school!' belicht het evenement het erfgoed van het schoolleven en -verleden. Naast de publieksdag op 24 april komt er bovendien een week waarop we scholen , leerkrachten en leerlingen verwennen met speciaal aanbod in de stad en in de klas (tussen 25 en 29 april).

Wil je zelf iets organiseren op Erfgoeddag? Kijk dan in de inpiratiebrochure, uitgegeven door FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed.

Ideeën voor de Erfgoeddag in Leuven?

In Leuven gaan we alvast voluit om samen te werken met scholen, leerkrachten, onderwijspartners, ... Wil je meedoen of ideeën delen, neem dan zeker contact op met de Erfgoedcel. Dit najaar starten we met de voorbereiding en zoeken we naar interessante partners en matchen tussen erfgoed en onderwijs. Wij hebben er al zin in. Doe jij ook mee?

Laat het weten via erfgoedcel@leuven.be! Tot snel!

Downloads

Terug naar boven