SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 219
									AND imr.partno2 = 23
Erfgoeddag en Erfgoedweek 2023 - save the date | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Erfgoeddag en Erfgoedweek 2023 - save the date

29 november 2022

Op de jaarlijkse Erfgoeddag zetten we het rijke cultureel erfgoed in de kijker. De volgende editie vindt plaats op zondag 23 april 2023 en heeft als thema 'Beestig!'. Na het succes van de Erfgoedweek in 2022 komt er een nieuwe Erfgoedweek voor scholen in april 2023.

Erfgoedweek voor scholen
Afgelopen editie van Erfgoeddag rond het thema onderwijs bleek een schot in de roos. Voor het eerst was er ook een speciale Erfgoedweek voor scholen en dit werd gesmaakt. De verhalen van leerkrachten op ons netwerk- en inspiratiemoment 'Erfgoed in de Les' (ism Cultureel erfgoed annuntiaten Heverlee en SOM Leuven) bevestigden nog maar eens hoe mooi erfgoed en onderwijs kunnen blenden. Ook in 2023 komt er daarom een nieuwe Erfgoedweek met exclusief aanbod voor scholen tussen 17 en 28 april 2023.

Leerkrachten kunnen opnieuw kiezen uit een gratis aanbod van klasbakken, erfgoedwerkers die met een specifiek onderwerp naar de klas komen, of VIP-activiteiten, exclusieve erfgoedactiviteiten die klassen op locatie beleven.

Het programma van de Erfgoedweek voor scholen vind je op deze pagina. In de loop van januari 2023 worden nog enkele extra activiteiten aan het programma toegevoegd.

1/5
Naam
Erfgoeddag en Erfgoedweek 2023
Prijs
gratis
Meer info
Bezoek de website
Tags
Terug naar boven