• In Alles
    • In Publicaties
    • In Organisaties
    • In Projecten

Virtuele route Erfgoedlabo

Deze Erfgoeddag is ook het moment waarop het Erfgoedlabo Leuven een eerste project voorstelt. Met de focus op vakmanschap en expertise binnen de Leuvense erfgoedsector, werkten ze twee inhoudelijke routes uit. Eén route focust op de makers van vandaag en de andere belicht het veelzijdige beroep van de erfgoedspecialist.

Deze routes komen ook online tot leven. Op Erfgoeddag kan je ze consulteren op een touchtafel in het stadhuis, maar ook nu al vind je ze op www.erfgoedlabo.be/erfgoeddag. Zo kan je alvast een virtueel bezoek brengen aan de locaties en hoor en zie je via filmpjes de makers en experten aan het woord/werk. Het helpt je om een keuze te maken welke locaties en makers jij interessant vindt om te bezoeken op 28 april.


Erfgoedlabo Leuven
Erfgoedlabo Leuven is een samenwerkingsverband van de professionele erfgoedspelers in Leuven dat werd opgericht in 2017. In dialoog met andere erfgoedorganisaties binnen en buiten Leuven willen ze hun kennis en expertise delen en zo elkaar versterken. Op die manier willen ze Leuven als dynamische erfgoedstad op de kaart zetten. 

Meer weten over de partners en werking van Erfgoedlabo Leuven? Kijk op de gloednieuwe website.

Leuvens erfgoed, doe mee