Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Gezinswandeling: "Zo doen wij dat!"

Wandel op eigen tempo tussen het klooster op de site van het Heilig Hartinstituut en de Abdij van Park. Tijdens deze actieve gezinswandeling van 6 km, kom je meer te weten over de vroegere bewoners van het klooster en van de abdij en ontdek je de mooie groene omgeving.

Daarnaast kruisen verschillende opdrachten en spelletjes je pad. Los vraagjes op over de verschillende locaties, verzin je eigen zusternaam op het kerkhof van de zusters en ontdek wat een provisor is in de Parkabdij. Neem zeker een print mee van de gezinsroute en een balpen om alle opdrachten uit te voeren.

Download hieronder alvast de route voor de gezinswandeling. Op Erfgoeddag, op zondag 24 april 2016, was de route ook in papieren exemplaren te verkrijgen op de sites van het Heilig Hartinstituut en de Parkabdij. 

Deze gezinswandeling baseert zich op de bestaande wandeling 'Abdijweg'. Dit is een van de Erfweg-wandelingen die vzw Cultureel erfgoed annuntiaten Heverlee ontwikkelde in samenwerking met lokale natuur- en erfgoedpartners.

Downloads

Info
Naam
Gezinswandeling: Zo doen wij dat!
Locatie
Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee
E-mail
erfgoedcel@leuven.be
Tel
016 27 22 85
Partners
Mooss vzw, vzw Cultureel Erfgoed annuntiaten Heverlee, CRKC, Erfgoedcel Leuven
Type
Wandeling
1/7
Naam
Gezinswandeling: Zo doen wij dat!
Locatie
Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee
E-mail
Tel
016 27 22 85
Bekijk downloads Meer info
Terug naar boven