Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Familieworkshop Druk jouw almanak - UITGESTELD

UPDATE: Het Rode Hond-festival is geannuleerd. De workshop in het Stadsarchief is uitgesteld naar een latere datum. We zoeken uit of we een alternatieve workshop kunnen aanbieden. We houden je op de hoogte!

Hou voor een digitaal aanbod van Rode Hond hun website of Facebookpagina in de gaten.

____

Druk jouw almanak: workshop

In het Stadsarchief maak je jouw persoonlijke almanak. Een almanak is een mix tussen een agenda en een scheurkalender. Het heeft de vorm van een klein boekje en bevat niet enkel een kalender maar ook leuke verhalen, spreuken en zelfs spelletjes of raadsels! Mooie tekeningen mogen ook niet ontbreken. In deze workshop ga je aan de slag als een echte drukker en boekbinder. Het resultaat neem je mee naar huis.

Expo
Deze workshop sluit aan bij de expo 'Leuvense almanakken, van handige scheurkalender tot sappig verhaal'. Via de almanakken kijk je binnen in het dagelijks leven van de Leuvenaar tussen de 17de en 19de eeuw.Info
Datum
5, 6 en 7 november 2020
Locatie
Stadsarchief Leuven, Rijschoolstraat 4
Prijs
gratis
Reservatie
volzet
Partners
Stadsarchief, Erfgoedcel Leuven, Artforum en 30CC
1/2
Datum
5, 6 en 7 november 2020
Locatie
Stadsarchief Leuven, Rijschoolstraat 4
Prijs
gratis
Reservatie
volzet
Meer info
Terug naar boven