SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 225
									AND imr.partno2 = 23
Gezocht: getuigen over de metaalindustrie | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Gezocht: getuigen over de metaalindustrie

16 januari 2023

Het Industriemuseum in Gent is op zoek naar verhalen uit de metaalindustrie en -nijverheid. Omdat papieren archieven niet alles blootgeven, maakt het museum graag kennis met getuigen die hun verhalen of weetjes willen delen. Ook foto's, voorwerpen of documenten zijn welkom. Neem deel aan de ontmoetingsdag op 12 februari of laat je gegevens achter.

Het Industriemuseum doet een oproep naar getuigen in het kader van een nieuwe, grote expo over metaalindustrie. Van arbeider over leerkracht tot werkgever. Van groot bedrijf tot klein atelier. Leuven, Brugge of Hoboken. Alle verhalen zijn welkom. De nieuwe expo zal openen op 1 december 2023.

Ontmoetingsdag
Was je in de metaalnijverheid actief of ben je erg begaan met het thema? Schrijf dan in voor de gratis ontmoetingsdag in het Industriemuseum. Meer info en inschrijven via de website. Wie er niet kan bij zijn, maar wel interesse heeft, kan zijn gegevens achterlaten op de website.

1/3
Naam
Ontmoetingsdag metaalnijverheid
Datum
12 februari 2023
Locatie
Industriemuseum Gent
Uur
14 - 17u
Prijs
gratis
Reservatie
https://www.industriemuseum.be/nl/agenda/ontmoetingsdag-metaal
E-mail
Tel
09 323 65 00
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven