Hona vzw | Erfgoedcel Leuven
    
    
    
    

          
    
    
          
    
    
    

    
    
    
    


    
          
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
    
          
    
    

    
    

    

          	
		
	

      
  

  

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

 • In Alles
  • In Publicaties
  • In Organisaties
  • In Projecten

Hona vzw

Hona, voluit Homo et Natura vzw, is een socio-culturele natuurvereniging opgericht in 1965. Het is een vereniging voor en door mensen en heeft als doel interesse aanwakkeren voor de natuur in al haar facetten, en in het bijzonder voor de samenhang en wisselwerking tussen mens, natuur en landschap.

Al wie graag fosielen zoekt, interesse heeft in geologie en archeologie, alles wil weten over planten en dieren, begeesterd is door mineralen of natuurbescherming hoog in het vaandel draagt, is van harte welkom!

Daarnaast worden er heel wat activiteiten door en voor onze leden met veel plezier georganiseerd, zoals tochten, lezingen, tentoonstellingen, een jaarlijks ledenfeest en een grote fossielenbeurs. Met een driemaandelijks tijdschrift, een mailinglijst en de website www.hona.be, houden we iedereen op de hoogte van onze activiteiten.

Info
Naam
Hona vzw
E-mail
info@hona.be
Website
www.hona.be
1/4
onroerend erfgoed
Naam
Hona vzw
E-mail
Meer info
Bezoek de website
Leuvens erfgoed, doe mee