Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Leuven Leisure

Leuven is een vat vol verhalen. Leuven Leisure speelt hierop in met themawandelingen, boottochten en stadsspelen. Fietstochten in Leuven en Dijleland, afvaarten van de Dijle met vlot en kano, bierproeverijen en allerhande workshops: Leuven Leisure heeft voor elke actieveling, groep of individu wat wils.

  • 'Leuven Walks' brengt je via één van de talloze themawandelingen langs fraaie pleinen door verborgen steegjes. De anekdotes, geheimen en weetjes van de gidsen bieden je een verrassende kijk op de stad.
  • Bij 'Leuven Rides' loopt (bijna) alles op wieltjes, het is de specialist in begeleide en vrije fietsactiviteiten. Om Leuven en het prachtige Dijleland te verkennen per kickbike, fiets of mountainbike. Ontdek zeker de wekelijkse brouwerijfietstocht
  • Via 'Leuven Floats' biedt Leuven Leisure rivierplezier tussen Korbeek-Dijle en Leuven Centrum: voor afvaarten van de Dijle met vlot en kano, een Noormannentocht en vele andere outdoor-activiteiten.
  • 'Leuven Plays' organiseert workshops en teambuildings, jongeren- en vrijgezellenactiviteiten, kinderfeestjes en meer. Ook voor stadsspelen, bierproeverijen en alle events op maat ben je bij Leuven Plays aan het juiste adres. Omdat spelen belangrijk is.
Info
Naam
Leuven Leisure
Tel
016 43 81 44
E-mail
hello@leuvenleisure.com
Facebook
www.facebook.com/LeuvenLeisure
Type
Erfgoedvereniging
Website
www.leuvenleisure.com
1/4
erfgoedvereniging
Naam
Leuven Leisure
Tel
016 43 81 44
E-mail
Facebook
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven