SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 214
									AND imr.partno2 = 23
Erfgoed in de les - netwerkmoment erfgoed en onderwijs | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Erfgoed in de les - netwerkmoment erfgoed en onderwijs

24 november 2022

Erfgoedcel Leuven nodigt samen met Cultureel erfgoed annuntiaten Heverlee en SOM Leuven leraren uit het secundair onderwijs opnieuw uit op een netwerkmoment in het teken van erfgoed.

Verschillende Leuvense scholen (o.a. KA Redingenhof, Paridaens, Heilig Hartinstituut Heverlee en Sint-Pieterscollege) gingen vorig schooljaar aan de slag met hun schoolerfgoed of ander Leuvens erfgoed naar aanleiding van 'Erfgoeddag maakt school'. Op donderdag 24 november delen ze hun ervaringen en beantwoorden ze al je vragen. Na een korte voorstelling van de projecten is er ruim tijd voorzien om met een hapje en een drankje met elkaar in gesprek te gaan. Als uitsmijter krijgt wie wil een blik achter de schermen van een gloednieuw project van Cultureel erfgoed annuntiaten. Zo ga je naar huis met concrete tips voor je eigen lespraktijk, inspiratie over werkvormen en thema's en een reeks nieuwe contacten in je adresboek.

We smeden intussen ook al plannen voor Erfgoeddag 2023 en verkennen de mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen tussen erfgoed en onderwijs.

PRAKTISCH
- 24 november 2022, welkom vanaf 16 uur, start om 16.30 uur
- locatie: Cultureel erfgoed annuntiaten Heverlee, Heilig Hartinstituut, Naamsesteenweg 355 (gebouw M - kloosterrefter, gelijkvloers)
- deelnemen is gratis
- inschrijven kan via dit formulier

1/5
Naam
Netwerkmoment erfgoed en secundair onderwijs
Datum
donderdag 24 november
Locatie
Heilig Hart Instituut, Naamsesteenweg 355, Heverlee (gebouw M, gelijkvloers))
Uur
16 uur - 18.30 uur
Prijs
gratis
Meer info
Terug naar boven