SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 182
									AND imr.partno2 = 23
Ontmoetingsdag erfgoed en onderwijs | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ontmoetingsdag erfgoed en onderwijs

5 oktober 2021

Erfgoeddag 2022 wordt een bijzondere editie. Met de roepnaam 'Erfgoeddag maakt school!' belicht het evenement het erfgoed van het schoolleven en -verleden. Naast de publieksdag op 24 april is er aansluitend een week waarin we scholen, leerkrachten en leerlingen verwennen met speciaal aanbod in de stad en in de klas (tussen 25 en 29 april).

Ontmoetingsmoment
Naar aanleiding van ‘Erfgoeddag maakt school!’ ondersteunen we leraren graag om met het erfgoed van hun school en het erfgoed uit de buurt aan de slag te gaan. We nodigen je uit op een ontmoetingsmoment om kennis te maken met elkaar en te luisteren naar jouw noden. We tonen hoe een erfgoedproject er kan uitzien, van klein tot groot, waar je meer info kan vinden en hoe wij je kunnen ondersteunen. We polsen naar jouw interesses en toetsen zelf ook graag enkele ideeën af.

Heb je nu al plannen en ideeën? Breng ze zeker mee. Heb je nog geen idee of twijfel je nog hoe je erfgoed kan inpassen in jouw vak(ken)? Kom zeker langs (en we beantwoorden al je vragen): we maken kennis en gaan samen in gesprek. Heel graag tot dan!

Kan je niet aanwezig zijn op 15 november, maar heb je wel interesse om in de klas rond erfgoed te werken? Geef jouw gegevens door via het inschrijfformulier en we houden je op de hoogte. Via het formulier kan je ook jouw vragen of noden doorgeven .

Programma

  1. Kennismaking
  2. Inspirerende voorbeelden en mogelijkheden
  3. Gesprek: ideeën en noden uitwisselen
  4. Vragen?

Praktisch

WANNEER: Maandag 15 november, van 16 tot 18 uur
WAAR: Auditorium Tweebronnen (Rijschoolstraat 4)
INSCHRIJVEN: via dit formulier

Dit ontmoetingsmoment richt zich op het secundair onderwijs.
Deelname is gratis.

Organisatie: Erfgoedcel Leuven en Samen Onderwijs Maken Leuven (SOM Leuven), in samenwerking met Cultureel Erfgoed Annuntiaten Heverlee

1/1
Naam
Ontmoetingsdag Erfgoed en onderwijs
Datum
maandag 15 november
Uur
16-18 uur
Prijs
gratis
Reservatie
Schrijf in via dit formulier
E-mail
Tel
016 27 22 84
Meer info
Tags
Terug naar boven