• In Alles
    • In Publicaties
    • In Organisaties
    • In Projecten

Vacature erfgoedcoördinator

Heb je een hart voor Leuvens erfgoed en wil je je inzetten om dit bij de Leuvenaars bekend te maken? We zijn op zoek naar een voltijdse erfgoedcoördinator met voeling voor publiekswerking en communicatie. Kan je anderen enthousiasmeren over erfgoed en heb je een vlotte pen? Waag dan je kans en solliciteer tot en met 5 september. 

Wat houdt de job in?

- Je doel is om erfgoed in de kijker te zetten en het draagvlak voor erfgoed te vergroten. Je werkt vooral rond publiekswerking en communicatie.
- Je brengt cultureel-erfgoedorganisaties en -gemeenschappen met elkaar in contact. Je zet samen met hen evenementen of andere publieksprojecten op (bv. Erfgoeddag).
- Je doet externe erfgoedcommunicatie en maakt de werking van erfgoed en archief bekend bij verschillende doelgroepen.
- Je zoekt naar innovatieve en verfrissende manieren om erfgoed te presenteren en daarover te communiceren.
- Je stimuleert kennis- en expertiseopbouw en -uitwisseling (bv. Erfgoedlabo).

Wat verwachten we van jou?

- Je hebt een masterdiploma.
- Je hebt minstens 2 jaar beroepservaring in de cultureel-erfgoedsector, bij voorkeur in een publieksgerichte of communicatie functie.
EN je hebt een eerste ervaring in een coördinerende en verbindende rol, waarbij je hebt samengewerkt met diverse partners (binnen projecten, langer lopende trajecten …).
- Je kan anderen enthousiasmeren en overtuigen.
- Je werkt graag gericht naar concrete resultaten.
- Je schrijft vlot leesbare en creatieve teksten en hebt een goede kennis van (sociale) media.

Enthousiast? Via deze link vind je meer informatie over de procedure en het sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 5 september 2019. En wie weet nodigen we je uit voor een gesprek op 24 september 2019.

We kijken er naar uit.

1/1
Leuvens erfgoed, doe mee