Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Hona vzw

Hona, voluit Homo et Natura vzw, is een socio-culturele natuurvereniging opgericht in 1965. Het is een vereniging voor en door mensen en heeft als doel interesse aanwakkeren voor de natuur in al haar facetten, en in het bijzonder voor de samenhang en wisselwerking tussen mens, natuur en landschap.

Al wie graag fosielen zoekt, interesse heeft in geologie en archeologie, alles wil weten over planten en dieren, begeesterd is door mineralen of natuurbescherming hoog in het vaandel draagt, is van harte welkom!

Daarnaast worden er heel wat activiteiten door en voor onze leden met veel plezier georganiseerd, zoals tochten, lezingen, tentoonstellingen, een jaarlijks ledenfeest en een grote fossielenbeurs. Met een driemaandelijks tijdschrift, een mailinglijst en de website www.hona.be, houden we iedereen op de hoogte van onze activiteiten.

Info
Naam
Hona vzw
E-mail
info@hona.be
Website
www.hona.be
1/4
onroerend erfgoed
Naam
Hona vzw
E-mail
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven