Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Monumentenwacht Vlaams-Brabant

Ben je liefhebber van waardevol erfgoed? Dan weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om deze gebouwen goed te onderhouden. Tijdig onderhoud scheelt immers niet alleen veel geld, het helpt ook om ons erfgoed te bewaren voor toekomstige generaties.

Gelukkig staan de eigenaars van de vele monumenten en historisch waardevolle gebouwen die Vlaams-Brabant rijk is, er niet alleen voor. Monumentenwacht Vlaams-Brabant beschikt over een team van experts dat de gebouwen onderzoekt en grondige adviezen uitbrengt rond onderhoud en veiligheid.

Bovendien zijn de monumentenwachters getraind in hoogtewerk met industriële touwtechnieken, waardoor ze moeilijk bereikbare bouwdelen veilig en vlot kunnen inspecteren en kleine noodherstellingen kunnen uitvoeren. Ook het interieur wordt niet over het hoofd gezien. De interieurwachters bieden een onmisbare meerwaarde bij het behoud van onder andere schilderijen, beelden, meubels en het uitvoeren van klimaatstudies.

Wil jij ook gebruikmaken van de diensten van monumentenwacht? Schrijf je dan in via de website. Een lidmaatschap kost 40 euro per jaar.

 

Info
Naam
Monumentenwacht Vlaams-Brabant
Adres
Gemeenteplein 5, 3010 Leuven
Tel
016 31 97 50
E-mail
monumentenwacht@vlaamsbrabant.be
Website
www.vlaamsbrabant.be/vrije-tijd-cultuur/cultuur/erfgoed-en-monumentenzorg/monumentenwacht-vlaams-brabant
1/4
onroerend erfgoed
Naam
Monumentenwacht Vlaams-Brabant
Adres
Gemeenteplein 5, 3010 Leuven
Tel
016 31 97 50
E-mail
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven