Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Ik kom van ver

'Ik kom van ver' is een boek en interactieve expo. Het is een project van en door vrouwen, een samenwerking tussen fotografen, schrijvers en vertellers. Boek en expo brengen drieënveertig positieve, sterke verhalen van drieënveertig verschillende vrouwen. Telkens anders maar toch weer gelijk. De nadruk ligt op verscheidenheid met als rode draad de kracht, de sterkte en het talent van deze vrouwen.

'Ik kom van ver' is een initiatief van de dienst diversiteit en gelijke kansen van de stad Leuven en wordt gedragen door vrijwilligsters. Het kadert binnen de andere projecten waarmee de dienst diversiteit en gelijke kansen, discriminatie en negatieve beeldvorming rond migratie wil aanpakken. 

Momenteel is het boek nog steeds te koop in M-Museum Leuven, Oxfam-wereldwinkel Leuven en bij de dienst diversiteit en gelijke kansen stad Leuven voor 22,50 euro. Ook de rondleiding in het kader van dit project in M- museum Leuven loopt nog steeds. Hier bezoek je samen met een migrante en M-gids de M-collectie. Ze laten je door een andere bril naar de kunst en je eigen cultuur kijken. Meer info over de rondleiding vind je hier

Info
Naam
Ik kom van ver
Prijs
22,50 euro
Te koop
M-Museum Leuven, Oxfam-wereldwinkel Leuven en bij de dienst diversiteit en gelijke kansen stad Leuven
Jaar
2013
Uitgever
Davidsfonds
Partners
dienst diversiteit en gelijke kansen van de stad Leuven, vrijwilligsters
Type
Boek
1/1
Naam
Ik kom van ver
Prijs
22,50 euro
Te koop
M-Museum Leuven, Oxfam-wereldwinkel Leuven en bij de dienst diversiteit en gelijke kansen stad Leuven
Jaar
2013
Meer info
Terug naar boven