Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Heritage on stage

Erfgoedschatten, waardevolle rituelen en bijzondere voorwerpen van Leuvenaars met een migratieachtergrond werden gebundeld onder de naam 'Goed Geërfd Erfgoed en tentoongesteld tijdens Heritage on stage op zaterdag 20 februari 2016.

De federaties voor verenigingen van etnisch-culturele minderheden, het Internationaal Comité en de Actieve Interculturele Federatie + werkten samen met hun achterban in Leuven een jaar lang rond erfgoed. Dat harde werk resulteerde uiteindelijk in heritage on stage, een erfgoedshow van tradities en dansen die live werden gepresenteerd of gedemonstreerd én een tentoonstelling-voor-1-dag in de foyer. Ook de smaakpapillen werden verwend, want er was allerlei lekkers.

 

 

 

Info
Naam
Heritage on stage
Datum
20 februari 2016
Locatie
Het Depot
Partners
vzw Actieve Interculturele Federatie, Internationaal Comité vzw, Gilab, Nzuko Ndigbo Leuven, Totelema, Tshianza Tshia Lupandu, ENAA Belgium vzw, NOWEFAM, Russische School Leuven, Ethiopian Community Learning Center Leuven, Interculturele Denkgroep, Lamynix, Nihao Leuven en Kaotal vzw
Type
Tentoonstelling + erfgoedshow
1/7
tentoonstelling
Naam
Heritage on stage
Datum
20 februari 2016
Locatie
Het Depot
Meer info
Terug naar boven