SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 120
									AND imr.partno2 = 23
Reuzenstoet en Reuzebier

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Reuzenstoet en Reuzebier

16 mei 2020

De geplande stoet van ReuzeLeuven wordt uitgesteld door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. In de stoet lopen verschillende nationale en internationale reuzengroepen mee. Om zowel de gezondheid van de deelnemers als de bezoekers en organisatoren niet in gevaar te brengen is in overleg met ReuzeLeuven vzw beslist om de ReuzeLeuvenstoet uit te stellen tot mei 2021.

De vierde editie van de stoet bundelt de krachten met circusfestival CIRKL en maakt er zo zeker en vast een editie van om nooit meer te vergeten!

Luvanium Reuzebier
In afwachting van de ReuzeLeuvenstoet stelt brouwerij Luvanium een reuzelekker bier voor: het Reuzebier. Het bier is een zacht, blond bier naar Leuvense traditie gebrouwen met gerst en veel tarwe. Het is gehopt met twee hopsoorten: Centennial en Mosaic. Hop Centennial staat symbool voor de eeuwenoude reuzentraditie en hop Mosaic verwijst naar de diversiteit van de Leuvense reuzen. Dit Luvanium Reuzebier werd speciaal voor ReuzeLeuven gebrouwen en is te koop in de verkooppunten van Luvanium en de Leuvense biercafés.

Terug naar boven