SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 173
									AND imr.partno2 = 23
Save the date - Erfgoeddag maakt school | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Save the date - Erfgoeddag maakt school

10 juni 2021

Al twintig jaar lang zet Erfgoeddag het roerend en immaterieel erfgoed voor het grote publiek in de kijker. In 2022 vindt Erfgoeddag plaats op zondag 24 april. De titel luidt 'Erfgoeddag maakt school'. Daarom willen we samen met erfgoedpartners en scholen, bovenop Erfgoeddag, een week lang aan de slag met erfgoed in een bijzondere Erfgoeddag-week.

Erfgoeddag voor het publiek
Op zondag 24 april 2022 nodigen we het publiek uit de (verrassende) linken met onderwijs te ontdekken in de rijke erfgoed-, museum- of archiefcollecties. Ook dit jaar ondersteunen we graag de plannen van de Leuvense organisatoren. In het najaar volgt meer info, maar aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen en ideeën.

Erfgoeddag op school
Uitzonderlijk breidt Erfgoeddag uit met een hele week, van maandag 25 tot en met vrijdag 29 april 2022. In die week nodigen we erfgoedpartners én scholen uit om samen aan de slag te gaan rond erfgoed: een uitstap met de klas, een erfgoedexpert in de klas, ... Later meer over wat er allemaal mogelijk is. Noteer de Erfgoeddag en de week erna nu alvast in jouw agenda.

Terug naar boven