SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 138
									AND imr.partno2 = 23
Familieworkshop met Rode Hond | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Familieworkshop met Rode Hond

30 september 2020

Tijdens de herfstvakantie strijkt het Rode Hond-festival opnieuw neer in Leuven. Verspreid over meer dan 25 locaties kan je deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong én oud: musical, dans, film, circus, theater, workshops, literatuur en nog veel meer! Het volledige programma vind je op de website van Rode Hond.

Druk jouw almanak
In het Stadsarchief maak je jouw persoonlijke almanak. Een almanak is een mix tussen een agenda en een scheurkalender. Het heeft de vorm van een klein boekje en bevat niet enkel een kalender maar ook leuke verhalen, spreuken en zelfs spelletjes of raadsels! Mooie tekeningen mogen ook niet ontbreken. In deze workshop ga je aan de slag als een echte drukker en boekbinder. Het resultaat neem je mee naar huis.

Expo
Deze workshop sluit aan bij de expo "Leuvense almanakken, van handige scheurkalender tot sappig verhaal". Via de almanakken kijk je binnen in het dagelijks leven van de Leuvenaar tussen de 17de en 19de eeuw.

Praktisch

1/2
Naam
Rode Hond
Datum
5 - 8 november
Reservatie
www.rodehond.be
Meer info
Bezoek de website