SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 112
									AND imr.partno2 = 23
Studiedag Erfgoed en de 4 elementen: lucht | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Studiedag Erfgoed en de 4 elementen: lucht

2 juli 2020

De uitgestelde studiedag rond Erfgoed en Lucht is verplaatst naar 12 maart 2021. Plaats van afspraak blijft het Provinciehuis in Leuven. Meer info over het programma volgt in het najaar, maar je kan alvast je plaats op deze studiedag reserveren.

Deze studiedag is de tweede in de reeks 'Erfgoed en de vier elementen'.  Na het thema 'water' van studiedag 1 ligt de focus nu op 'lucht'.
Lucht kan zorgen voor oxidatie en schadelijke zaken als roet, schimmels, ... overdragen. Hoe ga je om met ventilatie en airconditioning? Welke impact hebben temperatuurschommelingen of zelfs de lucht die je zelf uitademt op jouw erfgoedcollectie? Kortom, lucht is een belangrijke factor bij erfgoedzorg. Op deze studiedag leer je er alles over, inclusief allerlei praktische tips, en kan je terecht met jouw vragen over dit thema.

Voorinschrijven kan via dit formulier. Zo ben je zeker van een plaats en blijf je op de hoogte van het programma.

Heb je de vorige studiedag uit deze reeks rond erfgoed en water gemist? Of wil je je geheugen nog eens opfrissen? Bekijk hier alle presentaties en verslagen van de studiedag over erfgoedzorg en water.


Praktisch
De studiedag is verplaatst naar 12 maart 2021.
Locatie: Provinciehuis Leuven.

Je kan voorinschrijven via dit formulier. Het programma en meer praktische info volgt.

Organisatie
Deze studiedag is een initiatief van Erfgoedlabo Leuven, FARO, Belgische Blauwe Schildcomité en ICOMOS-Vlaanderen. In samenwerking met de deelraad erfgoed.

1/1
Naam
Erfgoed en de 4 elementen: lucht
Datum
12 maart 2021
Locatie
Provinciehuis Leuven
E-mail
Meer info
Bezoek de website
Leuvens erfgoed, doe mee