Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

STUK, een geschiedenis/ Was het nu ’t Stuc, STUC of STUK?

STUK vierde op zaterdag 21 maart 2015 zijn 37,5e verjaardag met een boek, een expo, een verjaardagsreceptie, een fuif en hopelijk was jij er ook bij! 

De expo bracht de rijke geschiedenis van STUK tot leven met foto's, filmpjes, decorstukken, brochures, artikels, verhalen en anekdotes van onder andere Alain Platel, Chris Dercon, Meg Stuart, Kenny Thompson, Wim Vandekeybus, Willem Jan Neutelings en Jan Fabre. Je kon je favoriete nummer uit bijna vier decennia STUKconcerten kiezen in onze jukebox en je leukste herinneringen neerpennen op de analoge Facebookwand.

Het boek 'STUK, een geschiedenis 1977-2015' is gebaseerd op het historisch onderzoek van historica Marleen Brock, het is rijkelijk geïllustreerd en vormgegeven door Pjotr.

 

 

Info
Naam
Was het nu ’t Stuc, STUC of STUK?
Datum
21 maart t.e.m. 24 mei 2015
Locatie
STUK Kunstencentrum Naamsestraat 96, 3000 Leuven
Partners
Kunstencentrum STUK, KU Leuven (onderzoeksgroep cultuurgeschiedenis na 1750), Erfgoedcel Leuven, Het Firmament & met de steun van de Vlaamse Overheid, Provincie Vlaams-Brabant en BNP Parisbas.
Website
www.stuk.be
Type
Tentoonstelling
1/1
tentoonstelling
Naam
Was het nu ’t Stuc, STUC of STUK?
Datum
21 maart t.e.m. 24 mei 2015
Locatie
STUK Kunstencentrum Naamsestraat 96, 3000 Leuven
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven