SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 107
									AND imr.partno2 = 23
Subsidie vrijwilligersprojecten onroerend erfgoed | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Subsidie vrijwilligersprojecten onroerend erfgoed

5 november 2019

Hoera, 2 Leuvense vrijwilligersprojecten vallen mee in de prijzen dankzij subsidie Stichting Monumentenstrijd. Het jongerenproject rond Erfgoeddag en Open Monumentendag en een project van de Vrienden van de Abdij van Park rond bio-inventarisatie.

Erfgoedproject voor en door jongeren
Na al 2 succesvolle samenwerkingen met de jongeren van MIJNLEUVEN tijdens #Erfgoeddag, willen we deze samenwerking doortrekken naar #Openmonumentendag in Leuven. De jongeren werken op beide evenementen een programma uit voor hun leeftijdsgenoten. Voor Erfgoeddag in april 2020 gaan ze aan de slag rond het thema ‘de nacht’. Voor Open Monumentendag in september werken ze rond artistieke experimenten en monumenten. En dit idee werd gesmaakt bij Onroerend Erfgoed, want we haalden de subsidie voor dit vrijwilligersproject binnen.

Ook de Vrienden van Abdij van Park in Leuven krijgen een subsidie voor hun project rond bio-inventarisatie van het erfgoedlandschap van Abdij van Park.

Meer info op website Onroerend Erfgoed

1/3
Terug naar boven