Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Toegankelijkheidsverklaring

Verplichte inhoudseisen
Erfgoedcel Leuven streeft ernaar zijn website toegankelijk te maken, overeenkomstig het Vlaams Bestuursdecreet.
Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op https://www.erfgoedcelleuven.be.

Nalevingsstatus
Deze website voldoet gedeeltelijk aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) versie 2.1 niveau AA, omdat niet aan de onderstaande eisen is voldaan en/of omdat de volgende vrijstellingen gelden.

Niet-toegankelijke inhoud
De onderstaande inhoud is niet-toegankelijk om de volgende reden:

1.4.3 Contrast (minimum): Ons huidig kleurenpalet zorgt voor contrastproblemen. Het gebruik van ons kleurenpalet zal worden herzien.

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 11/12/2020, na de beoordeling door een derde partij.

Feedback en contact
Ondervind je een probleem met deze website? Meld het via het contactformulier of per e-mail aan erfgoedcel@leuven.be en vermeld hierbij de pagina en welk probleem je ondervond.

Handhavingsprocedure
Niet tevreden met het antwoord of de toegankelijkheidsambtenaar op je kennisgevingen of verzoeken die overeenkomstig artikel 7, lid 1, onder b, van de richtlijn zijn verstuurd?
Neem dan contact op met de ombudsdienst. Hier kan je terecht als je vindt dat jouw vraag of melding onvoldoende is behandeld door de dienst zelf of als je het niet eens met bent de oplossing van de klacht.

Terug naar boven