SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 108
									AND imr.partno2 = 23
Tweedekansonderwijs viert feest! | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Tweedekansonderwijs viert feest!

7 januari 2020

Hoe groeide het Tweedekansonderwijs (TKO) van 41 leerlingen naar 11 000 leerlingen? Wie zijn de gezichten achter deze cijfers? Wist je dat de wieg van het TKO in Leuven stond?

In de expo 'Dynamiek' vind je een antwoord op al deze vragen en ontdek je de mijlpalen van 40 jaar TKO. Het TKO groeide uit van een klein groepje enthousiastelingen op de hort tot een officiële onderwijsinstelling waar duizenden cursisten een diploma secundair onderwijs behaalden. In de expo kan je de verhalen van leerlingen en leraren van vroeger en nu beluisteren.

Naar aanleiding van deze 40ste verjaardag bundelde de pioniersgroep van TKO Leuven de geschiedenis, verhalen en getuigenissen in de  publicatie 'Samen school maken'. Mooi werk van Nikie Lapaire, Arnoldine Peters, Marijke Persoone, Rita Debecker, Bea Vanlangendonck, Diane Dekeyser, Kaat Pattine, Marleen Dekeyser e.a.  Hier vind je meer info over de publicatie.

Praktisch
De expo loopt nog tot en met 31 januari in de Romaanse Poort.
Open van maandag tot vrijdag van 10 tot 20.30 uur en zaterdag van 10 tot 18 uur.

Toegang is gratis.

1/1
Naam
Expo Dynamiek
Datum
di. 07/01 - vr. 31/01
Locatie
Romaanse Poort, Brusselsestraat 63, Leuven
Uur
maandag - vrijdag 10 - 20.30 u., zaterdag 10 - 18 u.
Prijs
gratis
Meer info
Bezoek de website
Terug naar boven