SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 206
									AND imr.partno2 = 23
Vrijwilliger Similes gezocht | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Vrijwilliger Similes gezocht

21 juni 2022

Heb je interesse in geschiedenis van de zorg en een vlotte pen? Vzw Similes is op zoek naar een vrijwilliger die zich wil verdiepen in de geschiedenis van hun organisatie.

Similes is een vrijwilligersorganisatie, gevestigd in Leuven, die familie en naasten van psychisch kwetsbare mensen ondersteunt. Sinds 1972 organiseren hun vrijwilligers overal in Vlaanderen en Brussel infoavonden, gespreksbijeenkomsten en training voor familieleden van psychisch kwetsbare mensen. In november bestaat Similes 50 jaar. De geschiedenis van de eerste 25 jaar is goed gedocumenteerd maar een overzicht ontbreekt van de laatste 25 jaar.

Wie helpt mee geschiedenis schrijven? Je duikt in de archieven van Similes, bewaard in KADOC, en schrijft een artikel voor het ledenmagazine. Wil jij Similes helpen? Neem contact op met griet.frere@similes.be voor meer info.

1/1
Terug naar boven