SELECT imr.modulerelatedno, imr.itemno1 AS item FROM item_module_related AS imr
								   	WHERE imr.partno1 = 2
									AND imr.itemno2 = 216
									AND imr.partno2 = 23
Wandelen tegen armoede | Nieuws | Erfgoedcel Leuven

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.

Wandelen tegen armoede

12 oktober 2022

17 oktober is de Internationale dag van verzet tegen Armoede en Sociale Uitsluiting. Ook in Leuven wordt er jaarlijks een lokale actie op poten gezet door het Leuvens Collectief tegen Armoede en Sociale Uitsluiting. Dit jaar creëerden ze een wandeling rond het thema ‘Wonen in Leuven’. De makers vonden verhalen en inspiratie voor de route in het Stadsarchief.

Wandel mee en maak kennis met interessante locaties in Leuven die meer vertellen over het thema vroeger en nu. Het zet je aan het denken over hoe er in het heden en verleden met armoede en wonen wordt of werd omgegaan. Onderweg zijn er leuke doe- en zoekopdrachten voor het hele gezin.

Het Leuvens Collectief tegen Armoede en Sociale uitsluiting bestaat uit volgende organisaties: Buurtwerk 't Lampeke, inloopcentrum De Meander (CAW Oost-Brabant), de RuimteVaart, de  buurtcentra Leuven, de Wissel, SAAMO Vlaams-Brabant en ATD Vierde Wereld Leuven.

Wil je de wandeling graag zelf doen? Je kan op deze pagina de wandeling downloaden als PDF-bestand.

Meer info op de website Armoede knelt

Downloads

1/1
Terug naar boven